Robert Stolzhof 29, Hoorn

Fraaie tussenwoning met vrij uitzicht, ontworpen door het bekende architectenbureau Alberts en Van Huut, met de kenmerkende organische stijl. Gelegen in een rustige, kindvriendelijke wijk, met veel speel- en groenvoorzieningen in de directe omgeving. 

Introductie: 
U komt de woning binnen via de entreehal met aan de buitenzijde een overkapping tussen berging en entreedeur. Vervolgens toiletruimte, en de entreedeur naar de woonkamer. De ruime woonkamer is, evenals de hal, voorzien van houten vloerdelen in een mahonie kleurstelling. Het woongedeelte is gesitueerd aan de tuinzijde, waar de dubbele tuindeuren toegang verschaffen naar de tuin op het zuiden. 
De keuken is aan de straatzijde gelegen, met vrij uitzicht in de straat, en is zeer praktisch door het vele aanrechtblad. In de keuken bevinden zich een vaatwasser, fornuis met oven en afzuigkap.
Eerste verdieping: 
De trap naar de eerste verdieping daar treft u drie ruime slaapkamers: een aan de voorzijde van de woning en twee aan de achterzijde. Ook op deze verdieping is de bijzondere architectuur herkenbaar aan de schuine lijnen. De hele verdieping heeft een vloerafwerking van laminaat. Vanuit het dakraam kijkt u richting Schellinkhout, over de weilanden naar de molen. De badkamer wordt mechanisch geventileerd, maar heeft ook een raam dat open kan! Verder is hier de was en droog opstelling aanwezig. 

Tweede verdieping: 
Via de vaste trap komen we op de zolder, waar zich nog een hele ruime slaapkamer bevindt, met zowel aan de voor- als achterzijde een dakraam. De kamer is voorzien van dezelfde laminaatvloer als de eerste verdieping. 
Op de voorzolder zit aan de achterzijde, de ruimte met cv-ketel  De mechanische ventilatie-unit zit aan de voorzijde, aan de andere kant van de trap. 

Tuin: 
De ruime tuin, gelegen op het zuiden is achterin op de wal, robuust uitgevoerd in verschillende levels. De rest van de tuin is deels voorzien van tuintegels en een vloergoot. Onderhoudsvrij en ideaal: na een regenbui direct weer buitenspelen! 


Aan de voorzijde staat een stenen berging, waar de fietsen en het gereedschap opgeborgen kunnen worden. Naast de schuur is een eigen parkeerplaats, daarnaast is er nog veel parkeergelegenheid in de straat. 
Door de vrije ligging voor en achter, heeft u geen buren die direct naar binnen kijken. 
Bij het naast liggend blok loopt een voetpad richting Lageweg, waardoor een fietsen of hardlopen over de dijk richting Schellinkhout een mooi rondje is. Van de Lageweg zelf heeft u weinig overlast: door het fluisterasfalt dat daar een aantal jaren geleden is aangelegd, hierdoor is het geluid geminimaliseerd! 

Kortom: een bijzondere, ruime tussenwoning, in een rustige, kindvriendelijke opgezette straat met weinig verkeer! 
Bel snel voor een bezichtiging! 

Kenmerken: 

- Begane grond voorzien van houten vloerdelen 
- Onder architectuur gebouwd (Albert van Huut stijl) 
- Cv-ketel: 
- 3 ruime slaapkamers 
- Dubbele tuindeuren naar achtertuin 
- Parkeren op eigen terrein 
- Tuin op het zuiden 
 • Slaapkamers
  3
 • Badkamer
  1
 • Zwembad
  geen
 • verdiepingen
  3
 • Parkeerplaats
  1

contact information