U wilt uw woning verhuren voor een korte of langere periode? Dan bent u bij VeldmanBemiddeling.nl aan het juiste adres. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om uw woning niet alleen in korte tijd maar ook aan een vertrouwde partij te verhuren. Naast het voeren van een persoonlijk gesprek met de kandidaat-huurders, beoordelen wij ook de kredietwaardigheid aan de hand van een kredietcheck.

Wilt u meer informatie over VeldmanBemiddeling.nl of heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Zie onderstaande informatie voor verhuurinformatie!

U besluit uw woning via ons te verhuren, hoe verder?

Tijdens een persoonlijk gesprek maken de medewerkers van VeldmanBemiddeling.nl verder kennis met u. Daarbij geven wij antwoord op uw vragen, bespreken de mogelijkheden, inventariseren uw wensen ten aanzien van de kandidaat-huurder en geven we advies over de huurprijs. Om uw woning op internet te kunnen presenteren, nemen wij ook de gegevens van de woning op en maken wij een aantal foto’s. Voor een afspraak beperken wij ons niet tot kantoortijden. Ook in de avonduren of op zaterdag en zelfs zondag is het mogelijk om af te spreken.

Bezichtiging

Een van onze verhuurspecialisten bezichtigt samen met de kandidaat-huurder uw woning. Samen lopen zij door uw woning, waarbij de kandidaat-huurder antwoord krijgt op eventuele vragen. Geeft de kandidaat-huurder aan uw woning te willen huren, dan nemen wij contact met u op. In dit gesprek stellen wij de kandidaat-huurder aan u voor op basis van de persoonlijke gegevens die wij hebben ontvangen bij de inschrijving. Op basis van deze gegevens geeft u aan al dan niet akkoord te gaan met verhuur aan deze kandidaat-huurder.

Bij akkoord voor de verhuur.

Heeft u akkoord gegeven om de woning aan de kandidaat-huurder te verhuren, maken wij de huurovereenkomst voor u op. Deze nemen we vervolgens stap voor stap met u door. Als u akkoord gaat met de inhoud, ondertekent u de huurovereenkomst. Hierna ontvangt u de eerste maandhuur en de borg, die de kandidaat-huurder eerder aan ons heeft afgedragen. Daarna vindt de sleuteloverdracht plaats en is uw woning verhuurd!

Wat kost het om uw woning te verhuren?

Wij hanteren twee soorten contracten,
Contract nr 1
Wij brengen u in contact met de huurder en na het ontvangst van de borg en de eerste maand huur, ontvangt u van ons een factuur van € 550,= (excl btw) en dan dient u zelf de vervolg betalingen te incasseren.
Contract nr 2
Wij nemen de gehele verhuur van u over, wij incasseren de financiën voor u, houden de gehele huur periode overzicht in en om uw woning, en bij ongeregeldheden zullen wij uit uw naam optreden en de boel weer in goede banen leiden, dit pakket is maatwerk en maken daar graag een afspraak met u over.

Wilt u uw woning verhuren ?
Neemt u dan gerust contact met ons op, wij zijn elke dag van 08:00 tot 23:00 bereikbaar.
0651757157
0850161515